Om Delikatessen

Delikatessen-Østerbro - en moderne forretning med gamle traditioner.

Delikatessen-Østerbro er en kombineret slagter-, delikatesse- og smørrebrødsforretning med et bredt sortiment. Forretningen er startet i marts 1989 af Karsten Andersen og Mikael Helstrup. Forretningen er etableret i lokalerne efter A P Andersen & Søns Eftf og har samtidig overtaget alle de gamle opskrifter, som har været forretningen i  104 år. Sortimentet omfatter herefter originale opskrifter for rullepølse, spegepølse, kødpølse og leverpostej, som følges nøje i produktionen, hvor der kun anvendes 1. klasses råvarer.

Som en specialitet har Delikatessen en stor gammel røgovn i 3 etager. Røgovnen blev etableret i 1935 og virker efter de gamle principper, som værdsættes af kunderne, Delikatessen har efterhånden oparbejdet et stort sortiment med lækre pølseborde, pålægsfade, varme retter, som afsættes til en stor kreds af faste kunde og til særlige lejligheder. I 1992 blev forretningen udvidet med diner transportable.

Siden starten er lokalerne løbende blevet ombygget og udvidet, således at vi i dag har kapacitet i varmt mad til mere end 200 kuverter.

  • I år 2002 blev Delikatessen kåret af læserne i Vejgaard Avis til Årets Butik.
  • I år 2009 kan Delikatessen som Aalborgs ældste slagterforretning fejre sit 100 års jubilæum

Personale

Karsten

Karsten startede forretningen sammen med Mikael i 1989. Han står for det daglige indkøb af ferske kødvarer, telefonpasning, regnskab og egenkontrol i Delikatessen. karsten står også for det hjemmelavet pålæg pølsemageriet med udskæring af kød. Han står også for udbringning af ordrer ud af huset.

Mikael

Mikael startede forretningen sammen med Karsten i 1989. Han står for det varme køkken mad ud af huset Delikatessens hjemmelavede salater & desserter telefonpasning, tilbudsgivning og kasseregnskab indkød af vare i Delikatessen. Han står også for udbringning af ordrer ud af huset.

Betina

Betina har ansvaret for den daglige produktion af Delikatessens smørrebrød og anretninger. Hun deltager også i ekspedition i butikken. Betina blev ansat i 1996.


Om Delikatessen
Kontakt os
Leveringsbetingelser

Vi opfordrer alle nuværende og mulige kunder at gennemlæse vores leveringsbetingelser

Leveringsbetingelserne kan læses her

Aalborgs slagter i 100 år


Kontakt Delikatessen Østerbro - Ring nu på tlf.: +45 98 10 35 35

Kontakt os